Hayata erişim sağlıyorum projesi - AsitaneVakfı

Hayata erişim sağlıyorum projesi
30 Ekim 2017
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde ''Hayata Erişim Sağlıyorum'' projesi kapsamında panel düzenlendi.
Bahçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda düzenlenen panelin Kaymakamlık, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Asitane Vakfı işbirliğinde yapıldığı kaydedildi.
Teknoloji Bağımlılığına Karşı ''Hayata Erişim Sağlıyorum'' Projesi, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında düzenlendiği bildirildi.
Hasibe Turan’ın moderatörlüğünde Prof.Dr.Mustafa Taşlıyan, Doç.Dr.Ayşe Canatan ve Uzm.Psikolog M.Bayram Ayaz Teknoloji Bağımlılığı hakkındaki sunumlarını yaptılar ve katılımcıların sorularına cevap verdiler.
Programa, ilçe kaymakamı Müfit Gültekin, Belediye Başkanı İbrahim Baz, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mustafa Karakaya, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Hakan Doğan, Kamu Kurum Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Programın sonunda panelistlere çiçek takdimi yapıldı ve hatıra fotoğrafı çektirildi. Ümit Kahrıman