Hayata Erişim Sağlıyorum - AsitaneVakfı

Projeler
  Asitane Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Proje Koordinatörü Hasibe Nurhayat Turan’ın açılış konuşması sırasında katılımcılara birer ip takdim edilerek cep telefonlarının bağlanıp bir saatliğine de olsa kullanılmaması istendi. Ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı, projenin illerinde yapılıyor olmasından dolayı teşekkür konuşması yaptı.

Uzman Psikolog Bayram Ayaz “Hayata Erişim Sağlıyorum” projesinin tanıtımını yaptı:      Kahramanmaraş On İki Şubat ve Dulkadiroğlu ilçelerindeki 70 lisenin 9. Sınıflarında eğitim alan 12.000 öğrenciye ulaşılmayı hedeflediğimizi, çağımızın hastalığı teknoloji bağımlılığın tehlikelerinin ne olduğu üzerinde bilgiler verdi;
“ Günde 6 saatten fazla teknolojik cihaz kullanmalarında uyku, işitme, problemleri, stres ve kaygı bozukluğu görülmektedir.

Ayrıca hayatını idame etmede zorlanma, duygusal algıda yetersizlik, manevi aidiyet duygusundan zayıflama, evlilikte problemler, düşüncede derinlilik kayıpları yaşarlar.”
 Akademik başarısızlıklar ve sosyal ilişkide de problemler yaşandığını söyledi.
Hayata Erişim Sağlıyorum Kahramanmaraş 06-02-2018
Hayata Erişim Sağlıyorum paneli