Hayata Erişim Sağladılar - AsitaneVakfı

HAYATA ERİŞİM SAĞLADILAR
Çarşamba, 07.02.2018

Kahramanmaraş Valiliği, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Asitane Vakfı işbirliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Kahramanmaraş’ın birçok lisesinde eğitim gören 9. Sınıf öğrencilerine yönelik başlatılan projenin kapanışı yapıldı. Proje kapsamında 9. Sınıf öğrencilerine teknoloji bağımlılığı noktasında eğitimler verildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Asitane Vakfı’nın işbirliğince “Teknoloji Bağımlılığına Karşı Hayata Erişim Sağlıyorum” başlığı altında hayata geçirilen projenin kapanış programı yoğun katılımla yapıldı.
Kültürpark Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen program İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşuyla başladı. Asitane Vakfı’nın yaptığı çalışmaları anlatan slaytın izlenmesinin ardından kapanış konuşmalarına geçildi.
Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, Asitane Vakfı Genel Başkanı Hasibe Nurhayat Turan ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’un yanı sıra eğitim projesine katılan okullardan eğitimciler katıldı.
Asitane Vakfı Yönetim Kurulu üyesi ve psikolog Ece Kırık, Asitane Vakfı Başkanı Hasibe Nurhayat Turan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya ve Vali Vahdettin Özkan’ın yaptığı projenin kapanış konuşmalarının ardından plaketler takdim edildi.